Rosallie
Število prispevkov : 54 Join date : 09/01/2011 Age : 29 Kraj : Forks
| Naslov sporočila: Robert Pattinson je dobil še eno glavno vlogo, tokrat v ‘Cosmopolis’ Pon Jan 10, 2011 12:22 pm | |
| Robert Pattinson je dobil še eno glavno vlogo, tokrat v ‘Cosmopolis’
Deadline poroča, da je Robert Pattinson podpisal sodelovanje v filmu ‘Cosmopolis’. 24- letni igralec bo v filmu, ki je zasnovan po istoimenskem romanu Dona DeLilla, igral Erica Packerja, ‘finančnega čudežnika’. Vsebina: Eric tvega svoje bogastvo z usodno stavo. Njegovo dejanje ga pahne v križišče atentata v drami, ki je predmet kapitalizma v malce futuristični prestolnici. Si vznemirjen/a, da boš videl/ Roberta Pattinsona v filmu? | |
|
RainboW *
Število prispevkov : 48 Join date : 09/01/2011
| Naslov sporočila: Re: Robert Pattinson je dobil še eno glavno vlogo, tokrat v ‘Cosmopolis’ Sre Jan 12, 2011 7:22 am | |
| OMG, carsko!! Torej še ena super vloga več! Enkratno. <3 | |
|
AnotherOne
Število prispevkov : 19 Join date : 12/01/2011 Age : 28
| Naslov sporočila: Re: Robert Pattinson je dobil še eno glavno vlogo, tokrat v ‘Cosmopolis’ Ned Jan 16, 2011 12:19 pm | |
| Vloga za vlogo...uspeh za uspehom. To je sijajno, Robert! | |
|
Rosallie
Število prispevkov : 54 Join date : 09/01/2011 Age : 29 Kraj : Forks
| Naslov sporočila: Re: Robert Pattinson je dobil še eno glavno vlogo, tokrat v ‘Cosmopolis’ Ned Jan 16, 2011 12:27 pm | |
| Se strinjam z vama. Dobiva strašno veliko vlog. Zdi se mi oz. ne zdi se mi ampak vem da bo iz njega nastal legendarni igralec, lahko mi zaupate. | |
|
papagajček.
Število prispevkov : 20 Join date : 22/01/2011 Age : 26
| Naslov sporočila: Re: Robert Pattinson je dobil še eno glavno vlogo, tokrat v ‘Cosmopolis’ Sob Jan 22, 2011 4:19 am | |
| No lepo. Seveda dobiva veliko vlog, ker je tok leep. kar tako napreeii. <3 | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Robert Pattinson je dobil še eno glavno vlogo, tokrat v ‘Cosmopolis’ | |
| |
|